Despre noi

 

Ideea fundamentală care a stat la baza înfiinţării firmei AMN CONS a fost punerea în practică a experienţei de 15 ani în domeniu a asociatului unic şi crearea unui colectiv de specialişti care să ofere soluţii concrete şi complete de management al raporturilor de muncă şi salarizării.

La 14 ani de la înfiinţare, AMN CONS vă pune la dispoziţie următoarele servicii:
1.Administrare şi servicii complete de resurse umane: 
- contracte de muncă, încheiere, modificare suspendare şi încetare
- gestionare REGES
- evaluare performanţe
- organigrama
2.Administrare şi servicii complete de salarizare:
- întocmirea statelor de plată a salariilor
- declaraţia 112 privind contribuţiile sociale aferente salariilor
- declaraţii fiscale
- nota contabilă aferentă salariilor         
3.Rapoarte lunare privind costurile salariale, folosirea timpului de lucru, evoluţia salariilor, costuri salarii vs buget.
4.Consultanţă în legislaţia muncii.

Dacă organizați un department de resurse umane propriu trebuie să găsiți salariați competenți dar sigur cu pretenții salariale mari.

Dacă apelați la specialiștii AMN CONS, noi preluăm toate sarcinile legate de resurse umane și salarizare și veți avea rezultate maxime cu costuri minime. În plus vă oferim servicii complete și concrete de consultanță în legislația muncii și fiscală.

Ne propunem să dezvoltăm împreună cu toți partenerii cunoștințele dobândite și să fructificăm experiența acumulată în colaborarea cu peste 30 de companii românești și străine.

AMN CONS vă asigură prin contract confidenţialitatea totală a informaţiilor.

Prin profesioniști noi ajutăm angajatorii la elaborarea, implementarea și derularea politicilor de management în domeniul salarizării și resurselor umane.

 
Copyright © 2008 Kyo Inc. Toate drepturile rezervate. Web design by Kyo.